Opplæringskontoret for hotell-, restaurant- og reiselivsfag i Troms

Våre fag

Kokk

Kokk

Kokkeyrket er et internasjonalt fag og passer for deg som er glad i å lage mat, er kreativ og har estetisk sans. Som kokk må du ha evnen til å kunne ha flere baller i luften samtidig, og tilberede mat i høyt tempo.

Les mer

Konditor

Konditor

En konditor lager, pynter og setter sammen kaker og konditorvarer. Konditorfaget passer for deg som er nøyaktig og kreativ og gjerne litt kunstnerisk anlagt.

Les mer

Servitør

Servitør

Servitøren er restaurantens ansikt utad. Servitøryrket passer for deg som er utadvendt, flink til å kommunisere og initiativrik. Som servitør har du en viktig og krevende oppgave med å skape god stemning og fremheve den gode opplevelsen.

Les mer

Resepsjonist

Resepsjonist

Resepsjonistyrket passer for deg som er serviceinnstilt, imøtekommende og liker å jobbe med mennesker. Som resepsjonist er du bedriftens ansikt utad.

Les mer

Reiseliv

Reiseliv

Reiselivsfaget passer for deg som har gode kommunikasjonsevner og solide språk- og kulturkunnskaper. Reiselivsfaget kvalifiserer for mange ulike jobber innen reiselivsnæringen.

Les mer

Baker

Baker

Bakefaget passer for deg som liker å bruke kroppen din i arbeidet, er nøyaktg og har kreativ sans. Bakeryrket er et fysisk krevende yrke hvor man får utfolde seg. Liker man å stå opp tidlig, og ha ettermiddag og kveld fri, da kan dette være yrket for deg.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.